Veelgestelde vragen – FAQ

Hoe kom ik aan het Feyenoord Droomalbum?

Van woensdag 19 september  t/m uiterlijk dinsdag 13 november 2018 is het Feyenoord Droomalbum voor een bedrag van €1,99 te koop bij de deelnemende Jumbowinkels. De Feyenoord Droomalbums zijn te koop zolang de voorraad strekt.

Hoe breng ik het Feyenoord Droomalbum tot leven?
In de Google Playstore (Android) of de Apple Appstore vind je de gratis Jumbo Feyenoord Droomalbum App. Daarmee kun je de stickers met het speciale scanlogo tot leven brengen en nog meer over Feyenoord en alle clubhelden leren. Zo leer je de beste trucs van de Feyenoord-spelers, zie je hun mooiste acties en nog veel meer. Ook kun je via de app zien hoe veel stickers je nog moet sparen om jouw album compleet te maken.

Wanneer ontvang ik de Feyenoord stickers?
Bij iedere € 10,-* aan boodschappen ontvang je een pakje met drie Feyenoord stickers erin. Op deze manier kun je alle 168 stickers verzamelen! Ook hierbij geldt: beschikbaarheid zolang de voorraad strekt.

Kan ik de Feyenoord-stickers ook los kopen?
Nee. De Feyenoord stickers worden alleen uitgegeven als er een bedrag van minimaal € 10,-* aan boodschappen bij een deelnemende Jumbowinkel is besteed. Bij iedere € 10,-* wordt er een pakje met drie stickers uitgegeven. 

Hoe kan ik de Droomdag voor mijn (klein)zoon of (klein)dochter winnen?
De Droomdag kun je winnen door op de actiepagina (www.jumbodroomdagen.nl) je (klein)zoon of (klein)dochter aan te melden, de unieke code in te voeren én een foto van jouw (klein)zoon of (klein)dochter te uploaden waaruit blijkt dat hij/zij de allergrootste Feyenoord-fan is. De unieke codes staan soms op de achterkant van zes van de 168 stickers. Een jury bestaande uit medewerkers van Jumbo zullen de inzendingen beoordelen en de prijswinnaars bepalen.

Hoeveel prijswinnaars zijn er?
Per deelnemende winkel aan deze actie worden vijf prijswinnaars bepaald. In totaal zijn er voor deze actie 245 prijswinnaars.

Wat houdt de Droomdag voor mijn (klein)zoon of (klein)dochter in?
De Droomdag bestaat uit deelname aan een voetbalclinic, een echte sportlunch en een rondleiding door het stadion. De deelnemer krijgt een Feyenoord-shirt met eigen naam erop, een Feyenoord-broekje,  Feyenoord-sokken en een trainingspak. Aan het einde van de Droomdag krijgt de deelnemer een certificaat van deelname.

Tot wanneer kan ik mijn Droomdag wincode activeren?
De wincode voor een Droomdag voor je (klein)zoon of (klein)dochter kan geactiveerd worden t/m zondag 18 november 2018. Daarna is meedingen naar deze prijs niet meer mogelijk.

Wanneer krijgen de prijswinnaars bericht en hoe?
Prijswinnaars krijgen uiterlijk in week 48 (26 november t/m 2 december 2018) persoonlijk bericht via email.

Ik ben prijswinnaar van de Droomdag. Tot wanneer kan ik mijn prijs claimen?
Winnaars hebben na de bekendmaking dat zij hebben gewonnen (per e-mail) 14 dagen de tijd om hun prijs te claimen. Dat kunnen zij doen door de instructies in de prijswinnaarsmail op te volgen (o.a. uitgevraagde gegevens zoals kledingmaat te verstrekken).

Waarom is de win-actie alleen voor kinderen van 7 t/m 12 jaar?
De ervaring van Feyenoord leert dat in deze leeftijdscategorie de Droomdag het beste tot zijn recht komt, vooral bij de voetbalclinic.

Wanneer vinden de Droomdagen plaats?
De Droomdagen staan gepland voor het voorjaar 2019. De exacte data zullen zo snel mogelijk gecommuniceerd worden. Deze data zijn dan onder voorbehoud van onvoorziene weersomstandigheden. In dat geval zullen de droomdagen naar een later tijdstip verplaatst worden.

Kan ik de datum van de Droomdag zelf kiezen?
Nee, alle winnaars worden op basis van leeftijd verdeeld over de Droomdagen. In de te ontvangen e-mail zal worden aangegeven op welke dag jouw (klein)zoon of (klein)dochter is ingedeeld.

Zijn de spelers ook bij de droomdagen?
Bij de Droomdagen zijn in principe geen spelers aanwezig.

Waarom doen niet alle Jumbo winkels mee?
Bij Jumbo kiezen we ervoor acties soms lokaal, en dus niet bij alle winkels, in te zetten. Dit kan dus betekenen dat de ene winkel wel en de andere winkel niet deelneemt aan deze actie.

Kan ik het Feyenoord Droomalbum ook kopen als ik online boodschappen doe?
Nee, bij het doen van online boodschappen ontvangt u geen Feyenoord Droomalbum.

Wanneer ik mijn boodschappen online doe, ontvang ik dan wel de pakjes met Feyenoord stickers?
Er worden geen Feyenoord stickerpakketjes  verstrekt bij boodschappen die online via Jumbo.com zijn besteld.

Welke Feyenoord stickers moeten er op de allerlaatste pagina (achterkant backcover)?
Deze pagina is gereserveerd voor eventuele zomertransfers. Mocht Feyenoord nieuwe spelers binnenhalen in de zomertransferperiode, dan wordt daar tijdens de campagne een sticker van geproduceerd. Deze worden dan later beschikbaar gesteld en je kunt deze stickers op vertoon van je Feyenoord Droomalbum afhalen bij jouw Jumbowinkel. OP=OP.

Is er een ruilmiddag gepland om de Feyenoord stickers te ruilen?
Ja, deze gaat er zeker komen. Wanneer en waar deze is, wordt zo snel mogelijk via Jumbodroomdagen.nl gecommuniceerd.

Mijn vraag staat er niet bij, met wie kan ik contact opnemen?
Heb je een vraag over de Feyenoord-actie en/of Jumbo? Dan kun je contact opnemen met de Jumbo Klantenservice via http://www.jumbo.com/contact. 0800-0220161. Bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 8.00 – 22.30 uur. 

* Dit bedrag is exclusief (door de wet) uitgesloten productgroepen (tabak, slijterijartikelen, geneesmiddelen, zuigelingenvoeding tot 1 jaar, beltegoedkaarten, vervoersbewijzen, waardebonnen, loten, postzegels, toegangskaarten), betaald en uit te keren statiegeld en service- en bestelkosten.

© Jumbo Supermarkten 2018